Cîţu: Un grup se foloseşte de Teodorovici. Şi nici măcar nu-i spun tot scenariul

Liderul PNL Florin Cîţu continuă să facă acuzaţii extrem de grave la adresa coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, chestiuni ce ţin practic de securitatea naţională a României.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu a lansat un nou atac, joi, pe pagina sa de socializare, la adresa coaliţiei PSD-ALDE.

"Asta este ce cred eu. De două zile primesc foarte multe mesaje şi telefoane de la colegi din Parlament, mass-media şi oameni din sectorul financiar bancar. Le răspund astăzi tuturor şi să nu mai vorbim despre asta până nu se implică instituţiile statului. Eu nu cred că Eugen Teodorovici este cel care a pus la cale atacul asupra sistemului energetic, a pieţei de capital, a sistemului financiar bancar şi asupra independenţei politicii monetare", a declarat Cîţu.

Pe de altă parte, senatorul susţine că Teodorovici este folosit.

"Un grup se foloseşte de el. Şi nici nu-i spun tot scenariul. Sper ca instituţiile statului să se apuce de treabă chiar dacă el şi-a dat ordonanţa să se sustragă răspunderii penale", a precizat Cîţu.

Întrebat de ce nu sesizează în mod oficial instituţiile statului, senatorul PNL a replicat: "Să înceapă sesiunea parlamentară şi sesizăm comisiile parlamentare."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne