Cîţu: Teodorovici a făcut România de râs, acum e rândul lui Daea. Guvernul României dansează după cum cântă arabii

Petre Daea
Petre Daea (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernul României dansează după cum cântă arabii, dar noi plătim masa, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, revoltat de faptul că, deşi Comisia Europeană i-a cerut Daea să oprească exportul a 70.000 de oi în ţările arabe, Guvernul a făcut exact pe dos!

Şi acest caz nu este unul singular, arată Cîţu, care cere demisia lui Petre Daea.

"Teodorovici a făcut România de râs din poziţia de preşedinte al ECOFIN atunci când la ordinul partenilor lui Dragnea arabi a cerut să fie scoase de pe lista neagră a UE paradisurile fiscale din ţările arabe.

Astăzi este rândul lui Daea să arate că este soldat disciplinat al lui Dragnea. CE i-a scris şi i-a spus să nu exporte animale vii către ţările arabe dacă NU SE RESPECTĂ legislaţia UE.

Poate comunistul Daea a uitat dar România este membră UE nu în liga arabă.

Daea ignoră CE şi merge mai departe cu exportul de animale vii deşi ştie că ÎNCALCĂ LEGISLAŢIA UE şi începe procedura de infringement. Aşa de mare este şpaga încât merită să distrugem şi mai mult relaţiile cu UE?

Încă un lucru. Când este vorba de buşteni Dragnea şi PSD au introdus o lege prin care INTERZIC exportul de buşteni pentru că zic ei este mai profitabil să exporţi cherestea. De ce nu aplică comuniştii de la PSD ALDE acest principiu şi la animale vii?

Ministrul de pe vremea lui Ceauşescu, aka comunist, Daea, TREBUIE urgent să demonstreze UE şi românilor că nu încălcă legislaţia UE. Dacă o încalcă şi România trebuie să plătească amenda, VĂ GARANTEZ că Daea plăteşte această amendă", scrie pe Facebook senatorul.

Reamintim în context că Animals International a anunţat deja că dă în judecată Guvernul României pentru încălcarea deliberată a legislaţiei şi a cerut Comisiei Europene "să demareze infringement împotriva autorităţilor corupte de la Bucureşti."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne