Cîţu: Socialiştii şi lacheii lor din Parlament au distrus România. Trebuie să scăpăm de ei!

Florin Citu - gov.ro
Florin Citu - gov.ro (Epoch Times România)

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a lansat, marţi seara, un atac dur la adresa PSD-ului şi a acuzat “gaşca lui Liviu Dragnea”, susţinută de Călin Popescu Tăriceanu şi alţii, că, după ce au distrus economia ani la rândul, acum “ţipă şi sunt disperaţi pentru că ştiu că vine nota de plată la alegerile locale şi parlamentare”.

#RomaniaFaraPSD - mai este puţin. În perioada 2017-2019 PSD a DUBLAT deficitul bugetar. Un gest criminal pentru că atunci eram în perioada de creştere economică peste potenţial. România era SINGURA ţară din UE unde creştea deficitul de la un an la altul, avea cel mai mare deficit bugetar şi cea mai mare inflaţie. Aşa au distrus socialiştii, alături de lacheii lor din Parlament, România. În tot acest timp aproape jumătate din ţările membre UE aveau SURPLUS bugetar şi TOATE reduceau deficitul de la un an la altul. În acelaşi timp socialiştii au lăsat un munte de facturi neplătite: la start-up nation, decontarea concediilor medicale, rambursarea TVA, PNDL, apărare etc. Zeci de miliarde de facturi NEPLĂTITE”, a precizat Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liderul PNL a susţinut că iresponsabilitatea “găştii lui Dragnea susţinută de Călin Popescu Tăriceanu şi alţii” era evidentă şi a semnalat-o încă din primele momente ale mandatului său.

“În FIECARE an, fară excepţie, au TĂIAT banii de la investiţii pentru a creşte cheltuielile neproductive şi a umple buzunarele baronilor locali. Guvernarea Dragnea-Tăriceanu a votat legi fară sursă de finanţare care au dus cheltuielile cu salarii şi ajutoare sociale la peste 80% din venituri fiscale contribuţii!!! Asta a fost guvernarea socialistă. Tot grupul infracţional condus de cei doi a votat TVA defalcat care a bulversat tot sistemul economic, OUG 114 care SUPRATAXA TOATĂ economia, suprataxarea contractelor part time (adică te impozitau chiar dacă nu lucrai), supraacciza la combustibil care a dus la EXPLOZIA preţului la combustibil şi implicit a inflaţiei în economie”, a adăugat ministrul.

Florin Cîţu atrage atenţia că, acum, “socialiştii şi lacheii lor din Parlament” care au distrus economia, vin şi ţipă şi sunt disperaţi pentru că sunt conştienţi că “vine nota de plată” la alegerile locale şi parlamentare.

“O mare parte din măgăriile pe care le-au adoptat le-am corectat deja de la începutul anului. Le vom corecta şi pe restul în perioada care urmează. Dar cel mai important lucru este să scăpam România de PSD şi lacheii lor din Parlament”, a conchis ministrul Finanţelor.