Cîţu publică DOCUMENTE oficiale: PSD-ALDE, comuniştilor! Aţi premeditat NAŢIONALIZAREA pensiilor private

Florin Citu
Florin Citu (Epoch Times România)

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a acuzat Guvernul Dăncilă că a premeditat naţionalizarea pensiilor private, dovadă în acest sens fiind ordonanţa de urgenţă prin care este desemnat un administrator special pentru Pilonul II în situaţia în care administratorii privaţi pleacă din ţară.

"PSD-ALDE, comuniştilor! Aţi premeditat NATIONALIZAREA pensiilor private! DĂ MAI DEPARTE! Dragnea a dat ordin ca săptămâna viitoare să se aprobe ordonanţa care GARANTEAZĂ desfiinţarea administratorilor privaţi de pensii. Prin această ordonanţă Dragnea introduce 'administratorul special' = NATIONALIZAREA pensiilor private. Acum este clar de ce a 'prelungit' perioada până la care administratorii privaţi de pensii trebuie să aducă în plus la capitalul social 800 de milioane de euro. Trebuia să apară întâi 'administratorul special'", a declarat Cîţu.

Liberalul a remarcat că această ordonanţă apare după ce administratorii privaţi de pensii au anunţat acum o săptămână că se vor retrage din România dacă Guvernul "nu renunţă la aberaţia cu capitalul social".

"Această ordonanţă este DOVADA că PSD a premeditat eliminarea administratorilor privaţi din piaţă. PENSIILE voastre private urmează să treacă în câteva luni la 'administratorul special' = STAT! ACUM apare şi cadrul legal. NATIONALIZARE! Este doar un exemplu din ce ne aşteptă în perioada următoare. Sunt în plină dictatură. Putem să-i oprim. Ieşim la VOT şi votăm o Românie LIBERALĂ!", a precizat Cîţu, prezentând documentele de mai jos.

foto
foto

foto
foto

foto
foto

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne