Cîţu: Pe Teodorovici îl paşte puşcăria. Comisia Europeană confirmă că execuţia bugetară pentru 2018 este măsluită

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Senatorul PNL Florin Cîţu cere constituirea de urgenţă a unei Comisii parlamentare care să ancheteze măsluirea execuţiei bugetare pe 2018. În sprijinul cererii sale liberalul - fost economist şef al ING Bank - prezintă un fragment dintr-un raport al Comisiei Europene, raport din care, potrivit lui Cîţu, reiese că datele din execuţia bugetară au fost măsluite în aşa fel încât deficitul, atât ESA cât şi CASH, să nu depăşească 3%.

Mai exact, din documentul CE reiese, printre altele, că rambursările de TVA au fost suspect de mici în ianuarie 2018, ceea ce a crescut artificial veniturile în 2018, şi le-a scăzut în 2019.

(Florin Cîţu)

Potrivit lui Cîţu, având în vedere noile informaţii, aşa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat şi le-au pierdut, social-democraţii pot să facă acum una şi pentru execuţia bugetară dacă nu au nimic de ascuns.

Redăm postarea senatorului:

"I-AM PRINS!

Comisia Europeană CONFIRMĂ - execuţia bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ!

În momentul în care Vâlcov şi Теодорович (Teodorovici n.r.) au anunţat deficitul bugetar cu o lună înainte am spus că execuţia pentru 2018 o să fie falsificată.

V-am spus atunci că am fost sunat din MFP şi mi s-a spus că urmează să măsluiască datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pentru execuţia bugetară pe anul 2018. PSD ALDE nici nu au vrut să audă.

Ei ştiu cel mai bine că merg direct la puşcărie. Exact ca în Grecia.

CE vine cu prima DOVADĂ că datele au fost "aranjate" în aşa fel încât deficitul, atât ESA cât şi CASH, să nu depăşească 3%.

Având în vedere aceste informaţii noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuţiei bugetare pentru 2018. Aşa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat şi le-au pierdut aşa pot să facă şi pentru execuţia bugetară dacă nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informaţii rămân. Ştii foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în puşcărie.

Acelaşi lucru trebuie să-l ştie şi angajaţii din MFP care au ajutat la măsluirea execuţiei bugetare. TOŢI sunt VINOVAŢI şi vor plăti", scrie Cîţu pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne