Cîţu: Mitocănia a devenit politică de partid la PSD. Bag-o şi pe asta în valiză, Liviule!

PSD a transformat şi Autoritatea de supraveghere Financiară într-o anexă a partidului, astfel că liberalii vor ataca la CCR procedura de selecţie şi numire a conducerii instituţiei, a anunţat senatorul PNL Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL va ataca la Curtea Constituţională procedura de selecţie şi numire a conducerii Autorităţii de Supraveghere Financiară, a atras atenţia joi, pe pagina sa de socializare, senatorul Florin Cîţu.

"Bag-o şi pe asta în valiză, Liviule! Mitocănia a devenit politică de partid la PSD. Este clar că proprietari degetelor arătate prin Parlament sunt un accident al democraţiei. Degetul mijlociu al lui psdragnea! PSD-ul împarte mitocănia în două. Cea clasică, grobiană de inspiraţie dragnistă care produce aplauze în PSD şi greaţă în restul societăţii. Şi cealaltă… despre care vreau să vorbesc astăzi, mitocănia instituţională. Mult mai periculoasă şi mai perversă, în opinia mea. Pentru mitocănia grobiană am dezvoltat anticorpi. Întorci capul şi pleci mai departe. Pentru mitocănia instituţională acum căutăm soluţii! Recunosc, acest tip de mitocănie îmi generează o dorinţă de revoltă şi de a schimba lucrurile imediat", a declarat Cîţu.

Senatorul susţine că a văzut această mitocănie instituţională "când au fost alese conducerile CCR, CC, CEC, toate companiile de stat, eliminarea OUG 109 şi cel mai recent la ASF."

"Conducerea ASF numită acum două zile nu îndeplineşte condiţiile de profesionalism şi experienţă cerute de lege. PSD a transformat şi ASF într-o anexă PSD. PNL va ataca la CCR procedura de selecţie şi numire a conducerii ASF! Acum aveţi explicaţia pentru care PSD amâna acest proces de selecţie de câteva săptămânii. Ar mai fi fost încă bilă neagră în raportul MCV", a precizat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne