Cîţu, mesaj pentru Dragnea: Habar nu ai ce vorbeşti pentru că nu ai lucrat la programul PSD, doar l-ai memorat

Pe liderul PSD Liviu Dragnea l-a enervat atât de tare colegul său Şerban Nicolae încât confundă opoziţia cu propriul partid, a remarcat ironic liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank, i-a transmis un mesaj preşedintelui PSD Liviu Dragnea, reacţie la declaraţiile sale pe marginea plafonării indemnizaţiei de creştere a copilului.

"Dragă Liviu, eu Florin Cîţu, Senator PNL de Bucureşti, îţi aduc la cunoştinţă că inepţia pe care ai spus-o referitor la inexistenţă unui plafon la indemnizaţia pentru creşterea copilului contrazice Programul de Convergenţă deja aprobat de Guvernul României. Guvern pe care te lauzi toată ziua că il monitorizezi şi îl coordonezi.

La capitolul "Măsuri de reducerea cheltuielilor publice şi reforme structurale pentru eficientizarea cheltuielilor" dacă reuşeşti să-l citeşti vei afla cu stupoare că: În vederea utilizării eficiente a resurselor bugetare alocate pentru prestaţii sociale ar fi oportună plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului (ICC) la un nivel maxim cuprins între 5.000 – 10.000 lei, dar şi introducerea cardului social de beneficii", i-a transmis Cîţu social-democratului.

Astfel, potrivit liberalului, reiese că programul PSD nu se pupă cu programul Guvernului, iar Dragnea habar nu are ce vorbeşte pentru că nu a lucrat la programul PSD, doar l-a memorat.

"Concluzia este una evidentă, te-a enervat Şerban Nicolae atât de tare încât confunzi opoziţia cu propriul partid", a punctat Cîţu, adăugând hashtag-ul #cititulnuaomoratpenimeni.