Cîţu, mesaj către PSD: "V-am dat şah mat!"

Florin Citu - gov.ro
Florin Citu - gov.ro (Epoch Times România)

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, ironizează atacurile lansate de social-democraţi la adresa liberalilor pe tema majorării pensiilor cu 14%, nu cu 40% cât prevede legea pensiilor.

În condiţiile în care PSD ameninţă că vor "corecta" rectificarea bugetară în Parlament şi critică dur faptul că pensiile nu vor creşte cu 40%, Cîţu ţine să transmită că nicio altă ţară nu a crescut şi pensiile şi investiţiile şi că PSD nu a majorat niciodată pensiile cu o sumă mai mare decât o face PNL-ul.

Redăm postarea ministrului:

"Socialiştii sunt disperaţi. Ţipă, ameninţă, se vaită.

De ce?

Pentru că am arătat că deşi suntem în perioadă de criza economică am reuşit să facem investiţii record şi să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată.

Oricât ar ţipa socialiştii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei şi pensia minimă cu 94 de lei.

Provocare pentru Ciolacu şi gaşca lui. Găsiţi o altă ţară care creşte pensiile şi investiţiile şi mai ales arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o sumă mai mare ?

V-am dat şah mat", scrie, pe Facebook, Florin Cîţu.

Reamintim că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, că rectificarea bugetară anunţată de Ministerul Finanţelor este un act de “răzbunare faţă de popor” şi o măsură prin care PNL doreşte să continue “terorismul politic” actual. În plus, Ciolacu a oferit asigurări că rectificarea va fi “corectată” în Parlament.