Cîţu: Încă o ticăloşie comunistă! Astăzi, Dragnea a concediat peste 30.000 de oameni în sectorul privat!

Florin Cîţu (Senator PNL),
Florin Cîţu (Senator PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, s-a arătat indignat de intrarea în vigoare a "ordonanţei taximetriştilor", care a lovit Uber şi Taxify, şi a lansat un atac dur al adresa preşedintelui PSD Liviu Dragnea, pe care îl consideră responsabil de situaţie.

"Astăzi, Liviu Dragnea a concediat peste 30 000 de oameni în sectorul privat! Încă o ticăloşie comunistă marca Liviu Dragnea. De astăzi, aceşti oameni care lucrau pentru companiile de ridesharing, UBER şi Taxify, au devenit de facto şomeri. Pentru că aşa a vrut Dragnea. Câştigau un venit, de cele mai multe ori al doilea venit, la care plăteau taxe. De astăzi nu mai au acest venit. Dragnea i-a concediat", a declarat Cîţu.

Liderul PNL susţine că, în schimb, o mare parte a funcţionarilor publici câştigă din sinecuri sume care sunt şi de 4 ori mai mari decât salariul de bază.

"Ajung să câştige câteva sute de mii de euro anual doar din sinecuri. Evident, nu are bani pentru aceste salarii, pensii şi alte promisiuni dar se împrumută sau taie din banii pentru investiţii. Asta a făcut Dragnea. Asta fac socialiştii peste tot. Elimină piaţa liberă, competiţia şi susţin monopolurile. Nu mai merge doar să ne indignăm pe Facebook sau să ne întâlnim în Piaţa Victoriei şi să strigăm. Dragnea nu se sperie doar de atât. TREBUIE SA IEŞIM TOŢI LA VOT! Doar aşa ne putem răzbuna pentru TOT!", a precizat Cîţu.

Potrivit liberalului, peste o săptămână şi trei zile "mergem la vot şi îi arătăm lui Dragnea că suntem mai mulţi decât cei pe care îi miţuie el cu sinecuri şi cu pensii speciale".

"Dragnea şi gaşca lui trebuie să DISPARĂ. MERGEM TOŢI LA VOT!", a conchis Cîţu.