Cîţu: Dragnea şi Tăriceanu au dat ordin să fiu anchetat! Ăsta da tupeu de comunişti

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a afirmat marţi, pe pagina sa de Facebook, că liderii PSD-ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au dat ordin să fie anchetat în Comisia economică.

"Dragnea şi Tăriceanu au dat ordin să fiu anchetat! Hamsterul execută! Cei doi se răzbună şi cer să fiu anchetat din nou. Anul trecut am fost anchetat la ordinul lui Dragnea de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Anul acesta la Comisia economică a avut deja loc o anchetă ilegală iar cei doi preşedinţi au fost de acord. V-am spus despre reacţia Preşedintelui Senatului după ce am scris ALDE Europe despre abuzurile membrilor ALDE din România. Abuzuri pe care Preşedintele ALDE România le tolerează. Domnule Tăriceanu, am să le scriu şi despre această anchetă comunistă şi abuzurile pe care le toleraţi. Dar lucrurile sunt şi mai grave", a declarat Cîţu.

Liderul PNL susţine că, prin acţiunile sale de opoziţie, deranjează interesele economice pe care le are Kremlinul în România.

"Se pare că deranjez foarte tare interesele economice ale Moscovei în România. Dragnea şi Tăriceanu au găsit momentul şi se răzbună pe mine. Se folosesc de hamsterul lui Dragnea şi îi cer să mă ancheteze după modelul comunist sugerat de Moscova, în cadrul unei anchete făcută de un habarnist şef la Comisia economică din Senat (Daniel Zamfir - n.r.). Ăsta da tupeu de comunişti. Inginerul să mă ancheteze într-o speţă în care nu are niciun fel de expertiză şi experienţă. Eu nu sunt la fel de îngăduitor ca domnul Guvernator. Nu dau lecţii de economie gratuit. Din păcate niciun membru din comisie nu are expertiză sau experienţă în domeniul pe care îl anchetează. Nu mai spun că în fiţuica pe care mi-a trimis-o nu spune în ce calitatea mă cheamă procurorul comunist ALDE la această comisie. Încă un abuz în serviciu. Pe acestea marele luptător pentru drepturile românilor, Preşedintele Senatului, nu le vede. Exact ca înaintaşii lor comunişti, inventează procese pentru opoziţia politică", a precizat Cîţu.

Potrivit senatorului, ne aflăm într-o situaţie de un absurd care l-ar face pe Eugen Ionescu să crape de gelozie.

"Dragnea şi Tăriceanu şi-au pus hamsterul procuror să facă această anchetă după ce am arătat că la Comisia Economică din Senat este tolerată o anchetă fără avizul Biroului Permanent. O anchetă în care deja s-au adus acuzaţii publice, s-au prezentat documente furate şi falsificate. Dar mult mai rău s-au dat deja verdicte. Inginerul/procuror comunist s-a pronunţat deja public în ceea ce mă priveşte. Mai trebuie să dea sentinţa. Aşa sunt cheltuiţi banii publici. Anchetarea şi hărţuirea opoziţiei. Acum doar vor să intre în legalitate cu ancheta. Prea târziu. Tot ce se întâmplă acum este doar un spectacol ieftin. Inginerul este fericit în rolul lui de procuror comunist iar Tăriceanu şi Dragnea au asigurat în continuare accesul cu discount la televiziunea #fakenews. În plus arată stăpânilor de la Moscova că sunt ascultători şi merită să fie sprijiniţi în continuare. I-am cerut inginerului-procuror să-mi trimită oficial calitatea în care sunt anchetat. Doar comuniştii anchetau întâi şi pe urma spuneau pentru ce. În timp ce eu sunt anchetat de hamsterul lor, Tăriceanu şi Dragnea fac turul televiziunilor şi se plâng că îi abuzează statul paralel", a precizat Cîţu.

Liberalul a subliniat că Dragnea şi Tăriceanu se folosesc de toate instituţiile statului pentru a-l face să tacă.

"La ordinul lor am fost anchetat de ASF. Acum la ordinul lor sunt anchetat de Senat. Nu mă sperie. Voi continua să vă prezint toate nenorocirile pe care le fac aceşti dictatori. Ei trebuie să plătească pentru distrugerea României", a transmis Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne