Cîţu: Dilema în care se află Tudose, o capcană mortală pentru el şi PSD. România, la un pas de criză

A venit momentul ca premierul Mihai Tudose să le explice liderului PSD Liviu Dragnea şi acolitului său Darius Vâlcov ce înseamnă stabilitatea României, a transmis liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Deşi este presat de "duetul celebru Dragnea-Vâlcov", premierul Mihai Tudose nu trebuie să dea undă verde modificărilor la Codul Fiscal pentru că riscă să arunce ţara în criză, a tras un semnal de alarmă vineri, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu, într-o postare intitulată "Tudose, sacrifică nebunul şi protejează România!"

"Nedormit şi nervos, Tudose se pregăteşte pentru o şedinţă decisivă de Guvern. Asta după ce a încercat să manipuleze opinia publică că oamenii de afaceri sunt de acord cu aberaţiile lui fiscale. V-am zis de ieri că minte. Dilema în care se află reprezintă o capcană mortală pentru el şi PSD", a declarat Cîţu.

Senatorul a explicat la ce se referă:

- pe de-o parte, presat de duetul celebru Dragnea-Vâlcov, astăzi trebuie să aprobe modificările în Codul Fiscal cu care ne ameninţă de ceva timp. Deşi sindicatele, oamenii de afaceri, Preşedintele şi societatea civilă sunt împotriva acestor modificări, Tudose este presat să le facă. De ce? Dacă nu le face, ADIO legea salarizării unitare. Mai simplu, PSD spune PA principalei măsuri din programul de guvernare, legea salarizării. Asta după ce a zis PA legii pensiilor.

- pe de altă parte se află într-un moment extrem de delicat. Dacă face aceste modificări la Codul Fiscal, săptămâna viitoare sindicatele sunt în stradă. Aceleaşi sindicate care au adus PSD-ul la putere în decembrie 2016. Momentul este delicat deoarece românii deja protestează împotriva modificărilor propuse de PSD la legile justiţiei. În acest context, cu sindicate şi societate civilă în stradă, are şanse foarte mari să nu împodobească pomul de Crăciun la Palatul Victoria.

"Domnule Prim-Ministru, eu, Florin Cîţu, vă dau o soluţie. Nu aprobaţi aceste modificări ale Codului Fiscal în şedinţa de guvern de astăzi! Riscaţi să aruncaţi România într-o criză pe care nu o doreşte nimeni. P.S.: E momentul să le explicaţi lui Dragnea şi Vâlcov ce înseamnă stabilitatea României", a conchis Cîţu.