Cîţu, dezvăluire: PSD minte! A informat Comisia Europeană că suspendă contribuţiile la Pilonul II de pensii

Guvernul Dăncilă a informat Comisia Europeană de planurile sale de suspendare a contribuţiei pentru Pilonul II de pensii private, a dezvăluit senatorul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Pesediştii au deja făcute planurile de suspendare a contribuţiei pentru Pilonul II, iar acum se gândesc cum să ni le bage pe gât, a atras atenţia vineri, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Guvernul, PSD, ministrul Finanţelor Publice MINT! În perioada 10-11 Aprilie au fost discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene despre faptul că România ignoră creşterea alarmantă a deficitului structural. În contextul acestor discuţii, Guvernul României a informat CE de planurile sale de suspendare a contribuţiei pentru pilonul II de pensii şi că va face această contribuţie "facultativă". După cum vedeţi în text, există mai multe riscuri inclusiv pierderea beneficiilor de pe urma aplicării clauzei pentru reforme sistemice care permite devieri de la ţinta de deficit", a declarat Cîţu.

foto
foto (Florin Cîţu)

"Dacă până şi Comisia Europeană ştie de ce face PSD acest circ? Ce ascunde? PSD are nevoie de timp ca să vină cu strategia de comunicare. Deja au planurile de suspendare a contribuţiei pentru pilonul II iar acum se gândesc cum să ni le bage pe gât şi să facem cât mai puţin scandal. Nu trebuie lăsaţi! PSD-iştii mint doar pentru a mai câştiga timp", a afirmat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne