Cîţu: Cei care ţipă că Preşedintele încalcă Constituţia, şi-au dat legi care încalcă Constituţia

PSD s-a pus la adăpost, printr-o ordonanţă, de răspunderea penală pentru încălcarea Constituţiei României, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, care anunţă că a depus un proiect de lege pentru ca acest lucru să nu mai fie permis.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

De doi ani, miniştrii PSD de Finanţe mint şi încalcă Constituţia României prezentând în Parlament şi aprobând bugete ale României care nu respectă tratatele semnate de România cu UE şi nici Constituţia, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, anunţând că a depus un proiect de lege în baza căruia aşa ceva să nu mai poată fi permis.

Mai exact, senatorul cere eliminarea unui articol din OUG 90/2017 în baza căruia "PSD încalcă Constituţia".

"Dragnea şi PSD, vă provoc să respectaţi Constituţia!

Sensibil la văicărelile ministrului finanţelor publice care de câteva săptămâni mă atacă şi mă acuză, am luat o decizie pentru a lămuri dacă acest ministru al finanţelor publice are coloană vertebrală.

Am depus astăzi un proiect de lege care elimină Articolul 19 din Ordonanţa de urgenţă nr. 90/2017.

Să vă explic despre ce este vorba.

De doi ani acest ministru, alături şi ceilalţi miniştrii de finanţe ai PSD, mint şi încalcă Constituţia României prezentând în Parlament şi aprobând bugete ale României care nu respectă tratatele semnate de România cu UE şi nici Constituţia.

Anul trecut, prin OUG 90, se pun la adăpost de răspunderea penală pentru încălcarea Constituţiei României.

Adică cei care ţipă astăzi că Preşedintele încalcă constituţia, şi-au dat legi care încalcă Constituţia şi apoi legi care să-i protejeze pentru că o încalcă.

Proiectul meu de lege este o provocare pentru Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici şi PSD.

Aprobaţi proiectul meu de lege şi arătaţi românilor că voi respectaţi Constituţia. Acuzaţi mai puţin şi faceţi mai mult pentru români", scrie, pe Facebook, Florin Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne