Cîţu: Atenţie! E foarte periculos ce vor să facă. Dragnea mai vinde o bucată din România

"Se comportă cu activele statului ca şi cum ar fi proprietate personală. Asta intră clar la subminarea economiei naţionale", a tras un semnal de alarmă senatorul Florin Cîţu, care acuză o nouă manevră periculoasă operată de Putere.
Florin Cîţu (Senator PNL),
Florin Cîţu (Senator PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu l-a acuzat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, pe preşedintele PSD Liviu Dragnea că "mai vinde o bucată din România".

"Este îngrozitor ce vor să facă. O să vă spun ce soluţie au găsit ei pentru finanţarea fondului de investiţii destinat primarilor PSD-ALDE. Să le luăm pe rând. Dragnea, Vâlcov şi Teodorovici au reuşit să aducă la disperare întreg staff-ul Ministerului Finanţelor Publice. Am avut o discuţie cu câţiva angajaţi ai MFP despre buffer. Au confirmat ce am spus. Este o tâmpenie şi o dovadă de incompetenţă crasă să spui că poate fi folosit pentru altceva în afară de situaţia pentru care a fost creat - intrarea României în incapacitate de plată. Asta ca să vedeţi cât de incompetent şi mai ales iresponsabil este aşa zisul ministru al Finanţelor care vrea să folosească banii pentru salvarea României pentru pomeni electorale", a declarat Cîţu.

Potrivit senatorului, ideea cu finanţarea fondului folosind buffer-ul a fost doar a celui are conduce "numai cu numele" Ministerul Finanţelor, pentru că Dragnea şi Vâlcov au alt plan şi au început deja discuţiile.

"Atenţie!!! Este foarte periculos ce vor să facă. Cei doi vor să vândă partea statului într-o importantă companie din energie către prietenii lui Dragnea dintr-o ţară unde acum este cald. Banii din această tranzacţie vor merge direct în fond şi apoi către primăriile PSD-ALDE aşa cum decide Liviu Dragnea. Se comportă cu activele statului, ale noastre, ca şi cum ar fi proprietate personală. Asta intră clar la subminarea economiei naţionale. P.S. Cât o fi comisionul?", a precizat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne