Circulaţia blocată în Beijing: Partidul flutură arme misterioase în faţa ochilor îngrijoraţi ai Occidentului

Transport de arme misterioase în Beijing
Transport de arme misterioase în Beijing (Captură video Youtube)

China a impus un blocaj bizar pe autostrăzile din Beijing, iar fotografiile au arătat camioane ale armatei transportând tehnologie militară misterioasă.

Traficul din capitala Chinei a fost oprit de către oficialii chinezi, pe fondul unor transporturi militare importante.

Oficialii nu au permis turiştilor să părăsească hotelurile şi au interzis chiar şi porumbeii, stârnind adevărate teorii conspiraţioniste.

Evoluţia survine pe fondul apropierii datei de 1 octombrie, când Partidul sărbătoreşte 70 de ani de victorie împotriva poporului chinez - prin înfiinţarea Republicii Populare Chineze.

Parada va avea loc pe 1 octombrie, dată la care Partidul Comunist Chinez condus de Mao Zedong a capturat puterea cu manevre şi trădări, în timp ce principalul general chinez - Chan Kai Shek - se lupta cu invadatorii japonezi.

În timpul interdicţiei de miercuri, martorii au observat o tehnologie militară care a fost transportată pe autostrăzile capitalei, armele neidentificate provocând semne de întrebare.

Printre modelele identificate s-au numărat noile tancuri uşoare de tip 15 chinezesc, destinate războiului montan.

Cu toate acestea, multe alte vehicule au fost acoperite cu prelate pentru a păstra misterul.

Unul dintre dispozitivele care au atras atenţia a fost ceva ce părea o dronă submarină în formă de torpilă.

Un general proeminent al Armatei de Eliberare a Poporului a declarat că armata, care conform Constituţiei aparţine Partidului Comunist, „va arăta pentru prima dată câteva arme avansate”.