Circ total în PSD. Ţuţuianu o desfiinţează pe Vasilescu: "Fie prostul cât de prost, mintea vine după post"

După înregistrarea cu "PSD este un partid de maimuţe", România TV mai dă încă o înregistrare marca Adrian Ţuţuianu. Una în care liderul PSD Dâmboviţa îi ironizează pe colegii săi de partid - Vasilescu, Bran precum şi pe Manda.
Olguta Vasilescu
Olguta Vasilescu (Florin Chirila/Epoch Times)

La România TV a explodat, miercuri, o nouă înregistrare marca Adrian Ţuţuianu - deja celebrul pucist din PSD - înregistrare în care se presupune că le-ar povesti colegilor săi de filială cum au decurs ostilităţile la CEx-ul unde s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea. Şi, după ce în înregistrarea difuzată marţi, Ţuţuianu făcea PSD-ul partid de maimuţe, în aceasta îşi ironizează gros unii colegi, în frunte cu Olguţa Vasilescu.

"Au mai luat cuvântul, ca să ştiţi, Olguţa Vasilescu, care începuse şi ea dădea lecţii pe nu ştiu ce. Şi i-am zis cam aşa: 'pe vremea comuniştilor era un dicton cam aşa: fie prostul cât de prost, mintea vine după post'. I-am spus că face parte din categoria miniştrilor care au sentimentul că dacă s-au aşezat pe scaun sunt şi ei mai deştepţi.

A ieşit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi foloseşte, că are de învăţat. M-a înjurat mai temeinic decât alţii", a declaratŢuţuianu în înregistrarea difuzată de România TV.

O altă colegă vizată de Ţuţuianu a fost Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului.

"Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da' nu a lucrat în viaţa ei într-o funcţie de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care şi tac'su şi fraţi'su, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanţă 3 ani, 4 ani", a susţinut Ţuţuianu.

În replică, atât Claudiu Manda cât şi Olguţa Vasilescu au negat că discuţiile din CEx ar fi decurs aşa cum le-a relatat colegul lor Adrian Ţuţuianu. Mai mult, Manda chiar a susţinut că problema înregistrărilor ar trebui discutată în viitorul Comitet Executiv al partidului.