Ciprian Tătăruşanu, în poarta grupării franceze Olympique Lyon (oficial)

Portarul naţionalei de fotbal a României a ajuns la o înţelegere valabilă trei ani zile cu echipa franceză din Lyon, potrivit anunţului făcut, joi, de site-ul clubului.
Portarul român Ciprian Tătăruşanu
Portarul român Ciprian Tătăruşanu (Ciprian Tătăruşanu/facebook)

Ciprian Tătăruşanu va fi goalkeeper-ul formaţiei de pe Parc Olympique Lyonnais, după cum a anunţat conducerea clubului pe site-ul său oficial.

Astfel, portarul primei reprezentative de fotbal a României, aflat la final de contract cu o altă echipă din Ligue 1, FC Nantes, a ajuns la o înţelegere valabilă pe trei sezoane cu 'Les Rouge & Bleu' - până pe 30 iunie 2022.

În vârstă de 33 de ani, Tătăruşanu a îmbrăcat de 61 de ori tricoul naţionalei României. A evoluat la formaţiile Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Steaua, iar în străinătate a jucat la Fiorentina (2014-2017) şi Nantes (2017-2019).

Lyon a încheiat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului de fotbal al Franţei, în timp ce Nantes a terminat sezonul pe locul 12.

În stagiunea 2018-2019, Lyon va juca în grupele Ligii Campionilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport