Ciprian Tătăruşanu, în poarta grupării franceze Olympique Lyon (oficial)

Portarul naţionalei de fotbal a României a ajuns la o înţelegere valabilă trei ani zile cu echipa franceză din Lyon, potrivit anunţului făcut, joi, de site-ul clubului.
Portarul român Ciprian Tătăruşanu
Portarul român Ciprian Tătăruşanu (Ciprian Tătăruşanu/facebook)

Ciprian Tătăruşanu va fi goalkeeper-ul formaţiei de pe Parc Olympique Lyonnais, după cum a anunţat conducerea clubului pe site-ul său oficial.

Astfel, portarul primei reprezentative de fotbal a României, aflat la final de contract cu o altă echipă din Ligue 1, FC Nantes, a ajuns la o înţelegere valabilă pe trei sezoane cu 'Les Rouge & Bleu' - până pe 30 iunie 2022.

În vârstă de 33 de ani, Tătăruşanu a îmbrăcat de 61 de ori tricoul naţionalei României. A evoluat la formaţiile Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Steaua, iar în străinătate a jucat la Fiorentina (2014-2017) şi Nantes (2017-2019).

Lyon a încheiat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului de fotbal al Franţei, în timp ce Nantes a terminat sezonul pe locul 12.

În stagiunea 2018-2019, Lyon va juca în grupele Ligii Campionilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport