Ciprian Ciucu: Nici nu bănuiţi amploarea furturilor de pe fieful primăriţei Firea

La nivelul instituţiilor aflate în subordinea primăriţei Gabriela Firea se fură ca în codru, însă va veni o vreme când toate acestea vor fi scoase la lumină, a avertizat consilierul general PNL Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Nici nu aveţi idee, nici nu bănuiţi care este amploarea dezastrului şi a furturilor la nivelul instituţiilor din subordinea Primăriei Capitalei / Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, liberalul Ciprian Ciucu.

"Nu bănuiţi nici nivelul discreţionarului şi toate modalităţile prin care poţi folosi o instituţie publică în interes personal. Şefii şi şefuleţii sunt mici mafioţi, puşi pe delapidare, care lucrează cu firme proprii şi firme agreate. Câteodată diferiţi potentaţi din Primăria Municipiului Bucureşti le trimit inspecţii sau corpul de control pe cap, prilej cu care li se sugerează diverse firme cu care să lucreze. E un întreg sistem, creat în timp, clientelar în esenţa lui. Totul pleacă de sus în jos, de la bugetare. Cât, cui se alocă, nu contează pentru ce. Voi, noi, cu toţii plătim taxe", a precizat Ciprian Ciucu.

Consilierul general PNL a atras atenţia că potenţialii avertizori de integritate nu au încredere în presă, nu au încredere în poliţie, dar unii au încredere în el, prilej cu care se vede cu diverşi oameni din diverse instituţii.

"Şi-mi fac foldere tematice pe fiecare instituţie în parte. Pentru că, după ce le voi verifica, va veni vremea... P.S.: Apropo... că nu mai ştiu... cine este şi de unde vine şeful corpului de la PMB?", a adăugat Ciprian Ciucu.