Cioloş: Vor biciui în stânga şi în dreapta şi nu va scăpa nici economia, nici justiţia, nici măcar presa

Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş s-a arătat profund îngrijorat de evoluţia ţării, intrată deja de luni bune în zodia PSD-ALDE, însă şi-a exprimat speranţa că românii "nu-şi vor lăsa demnitatea făcută pulberi".
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier Dacian Cioloş îndrăzneşte să creadă că românii nu-şi vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă, dar care, pe zi ce trece, se dovedeşte că nu e reală.

"Trebuie să recunosc că anul trecut când am spus că nu voi candida - pentru că am promis la începutul mandatului de premier independent să nu o fac - nu am crezut că, după alegeri democratice, voi trăi din nou momentul în care cei care au câştigat se vor comporta ca vătaful pe moşie. Vor biciui în stânga şi în dreapta şi nu va scăpa nici economia, nici justiţia, nici măcar presa care deranjează credinţa lor că a guverna înseamnă a stăpâni şi nu a servi", a declarat Cioloş.

Fostul premier susţine că nu a crezut că, în 2017, va mai trăi să audă că în unele redacţii care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ.

"Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru. Şi totuşi îndrăznesc să cred că românii nu-şi vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creşterii taxelor, costurilor la credite, preţului la utilităţi etc. Da, îndrăznesc să cred", a precizat Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne