Cioloş: Ramona Mănescu mi-a spus că Guvernul o va sprijini pe Kovesi pentru că e româncă

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Epoch Times România)

Liderul grupului Renew Europe, Dacian Cioloş, a dezvăluit joi, potrivit Stiripesurse.ro, că ministrul de Externe, Ramona Mănescu, i-ar fi cerut sprijinul în vederea numirii unor cetăţeni români la ocuparea de funcţii în instituţii internaţionale.

“În urmă cu două săptămâni am avut o întâlnire cu dna Ramona Mănescu la Parlamentul European. A venit la mine să discutăm posibilitatea de a sprijini anumite candidaturi ale unor români în instituţii internaţionale. Mi-a cerut sprijinul şi am zis că în măsura în care pot, voi sprijini. Am primit-o în birou la mine în calitate de preşedinte al grupului Renew”, a precizat Cioloş.

Când a întrebat-o pe Ramona Mănescu ce are de gând să facă Guvernul PSD cu privire la numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al Parchetului European, i s-a răspuns că “Guvernul va sprijini candidatura pentru că e româncă”.

După declaraţia lui Cioloş, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a acuzat-o pe şefa PSD Viorica Dăncilă că a pus-o pe “Ramona Mănescu să negocieze susţinerea lui Kovesi - pentru sprijin la alte ‘funcţii’!”.

“Aveam această informaţie dintr-o sursă mult mai serioasă şi mai apropiată decât Dacian Cioloş! După care, în faţa CEx-ului PSD, se sperie şi minte că nu e aşa! Dar azi Kovesi e votată 'en fanfare' - vedem curând ce obţine Dăncilă. Votaţi-o pe Dăncilă / îi minte chiar şi pe ai ei / şi vinde şi cumpără orice funcţie / cu adevărat bună de Preşedinte, nu???”, a afirmat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne