Cioloş: O minciună spusă de mai multe ori nu poate deveni adevăr!

Românii nu trebuie să mai cadă în capcanele minciunilor frumos îmbrăcate, care creează speranţă, arată Cioloş, căci altfel nu se va putea construi o alternativă realistă.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Saga "creşterii bunăstării românilor prin aplicarea la literă a programului de guvernare" pare să continue, afirmă fostul premier Dacian Cioloş, comentând o postare a analistului Ionel Dancă, ce arată că salariile profesorilor se majorează cu 25% doar pe hârtie. În realitate, se mută contribuţiile de cca. 23% din salariu brut de la angajator la angajat aşa că mărirea promisă de PSD este o iluzie.

"Saga "creşterii bunăstării românilor prin aplicarea la literă a programului de guvernare" pare să continue. Să nu mă înţelegeţi greşit, nu mă bucur deloc de necazul altora. Sunt doar puţin trist că avem nevoie de deziluzionări repetate pentru a înţelege că o minciună spusă de mai multe ori nu poate deveni adevăr, oricât ar vrea unii să spere că "data viitoare poate va fi mai bine", apreciază fostul premier, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Cioloş le reaminteşte românilor că dacă nu învăţăm lecţia minciunii frumos îmbrăcate, care creează speranţă, nu se va putea construi o alternativă realistă.

"Nu doresc nici să mai pun o cărămidă la defetism şi nici la concertul de critici adresate celor de la guvernare. Văd că o fac destul de bine oameni de-ai lor.

Cred însă că dacă nu învăţăm odată pentru totdeauna lecţia asta (a minciunii frumos îmbrăcate, care creează speranţă) nu vom putea construi alternativă realistă.

Şi noi, cei din Platforma România 100, la asta vrem să lucrăm în primul rând, în perioada următoare. Vom vorbi mai mult când vom avea consistenţa pe care o credem necesară", scrie tehnocratul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne