Cioloş: "Nu cred că intrarea într-un partid mă ajută pe mine să fac mai bine lucrurile"

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, în cadrul unui interviu acordat postului Europa FM, că speră că îşi va putea duce mandatul până la capăt, dacă Parlamentul îl va susţine în continuare.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

"Eu sper să pot să-mi duc mandatul până la capăt, dar voi fi prim-ministru atât timp cât Parlamentul, care a investit acest Guvern, va considera că Guvernul poate să rămână", a declarat Dacian Cioloş.

Întrebat dacă va accepta să facă pasul în politică dacă, după alegerile din 2016, va fi nevoie de acest lucru pentru a rămâne în continuare prim-ministru, Cioloş a precizat că în acest moment nu ia în calcul o astfel de variantă.

"Aşa cum stau lucrurile acum, nu cred că intrarea într-un partid mă ajută pe mine să fac mai bine lucrurile", a afirmat premierul, adăugând că nu vrea să discute astfel de probleme în acest moment căci nu şi-a "dovedit" încă lui însuşi că este "capabil să facă nişte lucruri".

"De ce să vorbesc de ce s-ar întâmpla la sfârşitul lui 2016? Discutăm atunci. (...) Pe mine în general nu mă atrage activitatea politică de dragul de a face politică", a completat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne