Cioloş, mesaj dur către Tăriceanu: "Terminată o să fie cariera lui politică"

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Dacian Cioloş îi dă o replica tăioasă lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta i-a numit "neterminaţi" pe cei din alianţa USR-PLUS.

"Domnul Tăriceanu spune că suntem nişte „neterminaţi”. Îl anunţ că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc şi ne susţin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui.", scrie, pe Facebook, Cioloş.

Reamintim că aflat ieri la Bacău, Tăriceanu a acuzat USR că vine săptămânal cu câte „o prostie imensă” şi i-a numit „neterminaţi”.

„Ăştia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte o prostie imensă şi lumea se miră. Dar eu vă spun ceva, nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi, care n-au carte de vizită profesională, care n-au pic de experienţă politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială în momentul în care intri în politică, atunci sigur că o să vedem şi în continuare acelaşi gen de poziţionări şi de declaraţii care îi descalifică”, a declarat liderul ALDE, citat de G4Media.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne