Cioloş îi dă exemplu pe sportivi: "Putem avea rezultate impresionante când muncim cot la cot!"

Performanţele sportivilor noştri la Rio ne arată că putem avea rezultate impresionante când muncim cot la cot în aceeaşi direcţie, în echipă, opinează Dacian Cioloş.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"Spadasinele şi tenismenii ne dau o mare lecţie pe care trebuie să ne-o însuşim şi să o punem în practică', scrie, pe Facebook, premierul Dacian Cioloş, felicitându-i pe sportivii români pentru rezultatele obţinute la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

"Echipele de spadă feminin şi de tenis masculin au luat primele medalii pentru România la Olimpiada de la Rio. Orice performanţă de asemenea anvengură ne uneşte şi ne bucură. Însă bucuria este cu atât mai mare cu cât performanţele au fost realizate în echipă. Spadasinele şi tenismenii ne dau o mare lecţie pe care trebuie să ne-o însuşim şi să o punem în practică.

Mesajul sportivilor noştri pentru ţară este valoros pentru că ne arată că putem avea rezultate impresionante când muncim cot la cot în aceeaşi direcţie, în echipă. Mulţumim şi felicitări Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop, Loredana Dinu, Florin Mergea şi Horia Tecău. Felicitări pentru performanţa individuală a halterofilului Gabriel Sîncrăian", scrie premierul pe contul său de socializare.

Reamintim că echipa feminină de spadă a României a cucerit joi aurul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, câştigând finala contra Chinei. La rândul lor, tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău au adus Românei argintul la proba masculină de dublu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne