Cioloş: Iar s-a dus Dragnea la TVR pentru a-şi face campanie electorală mascată din bani publici

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Epoch Times România)

Fostul premier Dacian Cioloş s-a arătat revoltat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că liderul PSD Liviu Dragnea a mers din nou la emisiunea "Viaţa Satului" de la TVR pentru "a-şi face campanie electorală mascată din bani publici".

"Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte PSD, a folosit astăzi pentru a doua oară în ultimele săptămâni emisiunea 'Viaţa Satului' de la TVR pentru a-şi face campanie electorală mascată din bani publici. Campania cu noi promisiuni de propagandă PSD pentru agricultori a fost difuzată pe un spaţiu de emisie folosit ilegal - pentru că 'Viaţa Satului' nu este o emisiune de dezbateri şi promovare electorală", a declarat Cioloş.

Liderul PLUS a amintit că, după prima emisiune, a făcut plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului, însă, "iată că Liviu Dragnea e deja recidivist şi vom mai face una, pentru că îmi amintesc cum TVR foloseşte un dublu standard".

"În campania electorală din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune 'Viaţa Satului' la care eu am participat în calitate de prim-ministru independent motivând cu 'evitarea oricăror interpretări în campania electorală', deşi nu eram competitor electoral. Din păcate, televiziunea publică a derapat, de această dată, grav în braţele PSD şi ale lui Liviu Dragnea", a precizat Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne