Cioloş e de vină! Liberalii au găsit responsabilul pentru eşecul de la alegeri

Liberalii ar fi putut obţine un scor de 38% la alegerile parlamentare, la egalitate cu PSD, dacă Cioloş intra în campanie alături de liberali, a declarat Falcă, devenit "invizibil" în ultimele două săptămâni de campanie, pe motiv că s-a îmbolnăvit.
Dacian Cioloş(Prim-ministru)
Dacian Cioloş(Prim-ministru) (Florin Chirila/Epoch Times)

Dacă premierul Cioloş îşi definea clar poziţia şi intra în campania electorală, astăzi, PNL ar fi avut 38% şi PSD-ul ar fi avut sub 38%, a opinat, într-un interviu acordat Gândul.info, Gheorghe Falcă, şeful de campanie al Partidului Naţional Liberal.

Declaraţiile lui Falcă vin în contextul în care PSD a câştigat zdrobitor alegerile în timp ce PNL a obţinut un modest scor de 20%.

Întrebat dacă Dacian Cioloş mai are un viitor politic alături de PNL, Gheorghe Falcă a declarat că Cioloş nici măcar nu şi-a dorit să aibă un viitor politic alături de liberali.

„Domnul Dacian Cioloş, aşa cum ştiţi, nu şi-a dorit să aibă un viitor politic în interiorul PNL-ului nici în timpul campaniei şi ne-a spus că şi după campanie, dânsul urma să mai reflecteze. De aceea, mi-e greu să răspund la această întrebare, dar trebuie ca Partidul Naţional Liberal să îşi găsească propriul drum”, a declarat Falcă.

Articolul integral poate fi citit aici