Cioloş, către magistraţi: Acum e momentul să vă apăraţi demnitatea! Dacă o veţi face, să ştiţi că nu sunteţi singuri

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN / AFP / Getty Images)

Fostul premier Dacian Cioloş, liderului partidului PLUS, le-a transmis miercuri, via Facebook, un mesaj magistraţilor din România după ordonanţa de urgenţă privind legile Justiţiei adoptată de Guvernul Dăncilă.

"Eu am învăţat că dacă nu curăţ pământul de buruieni, plantele pe care le cultiv nu au cum să crească sănătoase. Asta e datoria mea, de om al pământului. Nu al ploii, nu al soarelui, nu al vântului, nu al altcuiva.

Dragi magistraţi, dacă sunteţi convinşi că demnitatea e piatra de temelie pe care profesionalismul poate creşte, acum e momentul să o apăraţi. Şi dacă o veţi face, să ştiţi că nu veţi rămâne singuri în lupta cu ticăloşia.

Ne veţi ajuta pe noi toţi ceilalţi să rămânem cu fruntea sus şi cu coloana dreaptă", a transmis Dacian Cioloş.

Reamintim că Guvernul Dăncilă a adoptat, marţi, o ordonanţă de urgenţă privind modificarea legilor justiţiei care conţine o serie de prevederi controversate ce au fost criticate dur de preşedintele României, de Opoziţie, de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii şi de procurorul general Augustin Lazăr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne