Ciolacu rămâne pe poziţie: În acest moment, Cătălin Rădulescu nu mai are ce să caute în PSD

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Piteşti, că deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, exclus recent din PSD, nu mai are ce căuta în partid în acest moment.

„Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat”, a declarat Ciolacu.

Reamintim că şeful social-democraţilor a solicitat ca toţi membrii senatorii şi deputaţii PSD care au lipsit de la şedinţa de plen din Parlament în care urma să fie votată moţiunea de cenzură, să fie excluşi din partid, printre aceştia aflându-se şi deputatul „Mitralieră”, Cătălin Rădulescu. Împreună cu el au mai fost „aruncaţi peste bord” la 1 septembrie şi Roxana Paţurcă (senator), Adrian Todor şi Dan Ciocan – deputaţi, din acelaşi motiv. Decizia a fost luată de Comitetul Politic Naţional al PSD.

Reamintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis "Mitralieră", a anunţat că va da în judecată conducerea partidului pentru că l-a exclus în urma absenţei la şedinţa privind moţiunea de cenzură. Înainte să fie exclus, Rădulescu s-a plâns că s-a simţit foarte rău, chiar a tuşit cu sânge. De altfel, a trimis presei documente medicale din care reiese că s-a prezentat la medic luni, la ora 14:30, adică la ora când trebuia să înceapă în Parlament procedura pentru votul moţiunii de cenzură depuse de PSD.

"Am vorbit cu avocaţii şi ignorarea actelor medicale este infracţiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală. Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecţie pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieşit şi cu tahicardie", a declarat Rădulescu. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne