Ciolacu: PSD nu va vota sub nicio formă învestirea noului guvern PNL

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

PSD nu va susţine „sub nicio formă” învestirea noului guvern anunţat de PNL, a declarat luni preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu.

„Mi se pare normal ca PSD, sub nicio formă, să voteze învestirea acestui guvern. Există o cutumă ca cei care deţin majoritatea să asigure şi cvorum, s-a văzut la moţiune că au majoritate”, a declarat Ciolacu, citat de Aktual24.ro, la Palatul Parlamentului.

Întrebat despre declaraţiile premierului Dăncilă, care susţinea că noul guvern ar putea să fie votat de PSD în numele „stabilităţii”, Ciolacu a declarat că CEx a decis să nu susţină noul guvern.

„Nu comentez discuţiile doamnei fost prim-ministru, eu ştiu ce decizii s-au luat în CEx. S-a luat la sfârşitul şedinţei CEx”, a precizat Ciolacu.

Pe de altă parte, Ciolacu a admis că „alegerile anticipate nu sunt oportune în acest moment”. Ori, tocmai la "inoportunele" alegeri anticipate se va ajunge dacă Parlamentul va respinge două propuneri de Executiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne