Ciolacu: "Performanţa" PSD de a pierde două rânduri de alegeri, subiect de studiu la Şcoala de Studii Politice

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al social-democraţilor, a afirmat, marţi seară, la postul naţional de televiziune, că PSD a reuşit "performanţa" de a pierde două rânduri de alegeri, după trei ani de guvernare, ceea ce ar putea fi "chiar un caz care se va preda" studenţilor de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

"PSD este un partid care după trei ani de guvernare, cu un program de guvernare, bun sau rău, dar aveam un program de guvernare, din punctul meu de vedere, coerent, după zeci de decizii bune luate, atât pentru români, cât şi pentru România, de eliminări de taxe, cu salarii, cu pensii, cu anumită coerenţă monetară, a ajuns să piardă două rânduri de alegeri. Cred că va fi chiar un caz care se va preda la SNSPA, la studenţi, cum am reuşit noi această 'performanţă'", a afirmat Ciolacu, citat de Agerpres.

Liderul PSD susţine că eşecul la alegerile europarlamentare pe care l-a suferit partidul său se datorează faptului că social-democraţii nu au reuşit să fie "suficient de limpezi şi de credibili" în discursul pe Legile Justiţiei.

"Alegerile europarlamentare le-am pierdut, în primul rând, având un discurs pe legile justiţiei fără să fim suficient de limpezi şi suficient de credibili că lucrurile bune, care se regăsesc în aceste legi, nu sunt benefice numai pesediştilor, ci şi întregii ţări. Nu putem spune că în România nu au existat abuzuri în justiţie. Numai protocoalele, dacă le luăm în discuţie, care s-au dovedit a fi ilegale, sunt un element care este îngrijorător pentru democraţia unei ţări. (...) Nu am găsit calea de comunicare corectă să spunem ce dorim de la aceste modificări şi, nu în ultimul rând, oamenii credibili care să vorbească în numele PSD să facă acest lucru. Şi au venit costurile, pe drept, pe nedrept, vom vedea şi istoria... Oricum, am reuşit această 'performanţă'", a adăugat Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD a opinat că s-a greşit şi cu schimbarea guvernelor Grindeanu şi Tudose.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne