Ciolacu, atac la „Iohannis şi guvernul său”: Au scenarii pentru copii şi certitudini pentru pedofili

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Screenshot)

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat o serie de ironii şi critici la adresa preşedintelui Iohannis şi a Guvernului Orban, spunând despre aceştia că, în lipsa unor „soluţii clare” privind începerea noului an şcolar, „ameţesc cu scenarii” părinţii.

„Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Iohannis şi Guvernul său nu sunt în stare să le spună concret părinţilor cum vor învăţa copiii lor în acest an şcolar. Îi ameţesc însă cu scenarii. Puterea liberală nu are soluţii clare pentru începerea şcolii, iar dovezile sunt faptul că preşedintele a evitat răspunsul la întrebări-cheie:

- ce vor face părinţii din zonele unde şcoala va fi online, puşi în faţa unei situaţii fără ieşire – serviciu sau stat acasă cu copilul;

- ce vor face copiii şi profesorii care nu au tablete pentru cursurile online sau cei din zonele rurale fără internet;

- ce fac şcolile nepregătite pentru distanţare, numărul copiilor dintr-o clasă fiind de peste 30, iar împărţirea în două grupe imposibilă fiindcă n-au spaţiu fizic şi nici cadre didactice suficiente”, a scris succesorul Marcel Ciolacu, miercuri, într-o postare pe Facebook.

În contextul în care preşedintele Iohannis afirmase că luptele violente dintre clanurile de interlopi ce au ajuns să se desfăşoare în stradă sunt o urmare a guvernării pesediste care a încercat „să pună cizma pe gâtul justiţiei din România”, Marcel Ciolacu vine şi aruncă pisica în curtea liberalilor acuzând Executivul de toleranţă în cazul pedofililor.

„În schimb, când vine vorba de pedofili, scenariile dispar şi rămân doar certitudinile: pedepsele legiferate de Parlament sunt prea mari şi imprescriptibilitatea, susţine Ludovic Orban, nu ar trebui să opereze în cazul violatorilor şi pedofililor. Iar când este întrebat de ce Guvernul său nu e în stare să ţină în frâu criminalitatea, Iohannis pune aceeaşi placă ruginită cu PSD. Nu! Guvernul PNL mafiot şi corupt şi-a dat mâna cu interlopii, în timp ce poliţia face conferinţe de presă cu mascaţii înarmaţi în spate. Cum ar fi însă în scenariul în care guvernul liberal nu mai face doar scenarii, ci ia şi decizii??!”, se întreabă liderul PSD.

Reamintim că, miercuri, şeful statului a susţinut că fenomenul luptelor dintre clanurile interlope cu care se confruntă societatea românească la ora actuală este o consecinţă a faptului că în cei trei ani de guvernare, PSD-ul a încercat “să îi apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiţi”. Preşedintele Iohannis a adăugat că, deşi există o preocupare “serioasă şi intensă” atât la Ministerul Afacerilor Interne, cât şi la marile parchete şi la Ministerul Justiţiei, “nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani”. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne