Cine va plăti pentru spitalizarea lui Ponta? Tata socru nu ştie...

Ilie Sârbu
Ilie Sârbu (Epoch Times România)

Socrul premierului Ponta, senatorul PSD Ilie Sârbu a declarat luni că Victor Ponta se va întoarce în ţară după recuperare, el neavând voie, timp de trei săptămâni, să pună jos piciorul operat, relatează Agerpres.

Întrebat de jurnalişti de ce premierul nu poate veni în ţară, Ilie Sârbu a spus: "Deocamdată nu poate călca pe piciorul respectiv trei săptămâni".

Cât despre recuperare, Sârbu a declarat că aceasta ''poată să dureze o săptămână, două sau trei".

Întrebat despre cheltuielile de spitalizare, Ilie Sârbu a precizat că nu ştie cine le plăteşte. "Nu, n-am (discutat — n.r.) şi nici nu am auzit să fie vreo clinică unde se recuperează sportivi. (...) Sunt două mari spitale, la unul dintre ele a fost", a afirmat Sârbu.

Reamintim că luni, în timp ce era aşteptat la DNA pentru audieri în dosarul Turceni-Rovinari, premierul Ponta s-a internat în Turcia, pentru a se opera. Duminică, premierul a anunţat că-şi prelungeşte şederea în Turcia, pe motiv că medicii care au dispus internarea i-au recomandat controale la picior urmate de fizioterapie.

Ponta nu a precizat pe ce considerente aceste controale şi fizioterapia n-ar putea fi făcute şi în România, unde premierul beneficiază de asigurări de sănătate şi nici cine plăteşte factura pentru spitalizarea şi îngrijirea medicală din Turcia.

Premierul nu a precizat nici cine plăteşte pentru biletele de avion ale miniştrilor care l-au vizitat în Turcia, pentru a vorbit despre TVA şi ieftiniri la medicamente.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne