Cinci motive pentru a evita Botoxul

Julia Roberts
Julia Roberts (Kevin Winter / Getty Images)

Ştiaţi că fiecare linie, cicatrice, semn, aluniţă şi trăsătură de pe faţa ta are un înţeles şi o semnificaţie în viaţa ta? Aceasta ar putea fi o surpriză, mai ales în societatea noastră care este condiţionată să elimine toate "imperfecţiunile" perceput pe faţa noastră (şi pe corp).

Dar dacă aceste imperfecţiuni ne spun, de fapt, ceva important despre noi înşine şi despre starea noastră de sănătate şi bunăstare emoţională? Asta e ceea ce subliniază Jean Haner în cartea sa "Înţelepciunea feţei tale" şi pe site-ul ei.

Cartea sa explică arta chinezească de citire a feţei, o ramură a medicinei chineze antice. Disciplina chinezească de citire a semnelor feţei susţine faptul că fiecare se naşte cu un tipar personal care aparţine doar acelei persoane şi că această informaţie intrinsecă extrem de specifică poate fi „citită” în conformaţia sa exterioară - anume în trăsăturile feţei.

Există atât de multe indicii uimitoare referitoare la cine eşti, ce fel de muncă îţi va aduce fericire şi cum să simţi compasiune pentru tine şi pentru ceilalţi, care sunt vizibile pe harta care este clar inscripţionată pe faţa ta. Aşa că aici sunt cinci descoperiri importante pe care faţa ta ţi le poate arăta şi care te-ar putea face să refuzi orice schimbări artificiale ale feţei tale frumoase, fantastice şi revelatoare.

Realizarea adevăratului tău scop este reflectat pe faţa ta

Liniile provocate de râs, liniile care se se întind de la nas până la colţurile exterioare ale gurii, sunt de fapt numite linii "fa lin", ceea ce înseamnă "ordine de drept" în limba chineză. Haner scrie în cartea sa că acestea reflectă o "nevoie puternică de a trăi o viaţă autentică şi plină de sens".

Aceasta este dovada hotărâtoare. Haner precizează: "Liniile fa lin vor apare atunci când îţi urmezi scopul. Ele arată că adevărata ta autoritate interioară este în curs de dezvoltare".

Asta înseamnă că ele sunt de fapt un semn foarte pozitiv. De ce ai dori vreodată să scapi de liniile care arată că te ridici la înălţimea adevăratului tău scop ?

Linii de râs înseamnă că zâmbiţi des

Liniile din jurul ochilor sunt cunoscute sub numele de picioarele ciorii, dar în lectura chineză a feţei acestea sunt numite linii de bucurie. Nu sună mai pozitiv? Ele provin din zâmbete şi râs şi sunt o indicaţie a unei inimii deschise.

Mărimea nasului reprezintă puterea personală

E posibil ca acesta să nu arate aşa cum aţi doriţi, dar forma nasului vostru este semnificativă. Nasurile reprezintă puterea personală, care în special dă roade când ai în jur de 40 de ani. De fapt, cu cât aceasta este mai mare, cu atât mai mare potenţialul.

Haner scrie în cartea sa că realizarea unei "operaţii la nas nu doar că vă poate diminua experienţa voastră de viaţă potenţială când aveţi 40 de ani ... dar poate avea şi un impact asupra puterii tale personale pe tot parcursul vieţii".

De asemenea, nasul poate dezvălui mai multe lucruri despre tine. Un nas osos poate indica pe cineva care nu este atât de interesat de lucrurile materiale, în timp ce un nas cărnos arată contrariul.

Când nările sunt foarte vizibile, înseamnă că persoana este aptă să cheltuie bani uşor. Fereşte-te să investeşti bani cu aceste tipuri! Dar un nas îndreptat în jos care acoperă o parte din philtrum, spaţiul de deasupra buzei de sus până sub nas, arată abilităţile de investiţie. Nasul reflectă, de asemenea, coloana vertebrală şi poate evidenţia condiţiile deviante din organism.

Liniile pot arăta dezechilibrele emoţionale şi fizice

Umflăturile sau umbrele de sub ochi pot releva un dezechilibru la rinichi. Liniile verticale care apar puţin mai sus, precum şi între sprâncene arată niveluri ridicate de tensiune şi de griji. Chiar şi după Botox, ele vor reapărea în cazul în care nu se abordează cauza reală a stresului.

Liniile din jurul buzelor pot arăta că sunteţi epuizaţi emoţional şi că daţi mai mult de la voi decât primiţi. Chiar vreţi să ştergeţi aceste semne importante care vă avertizează când nu sunteţi în echilibru?

Vă lipsesc ridurile? Fiţi atenţi!

Într-o societate care devalorizează îmbătrânirea, ridurile sunt adesea privite cu încruntare - joc deliberat de cuvinte. Cu toate acestea, Haner menţionează că pielea fără riduri poate indica emoţii ţinute înăuntru sau suprimate. Un al doilea motiv pentru care o persoană nu are riduri este că aceasta a dus o viaţă lipsită de griji. Acest tip de persoană, atunci când se confrunta brusc cu un incident stresant, poate încreţi foarte rapid şi dramatic.

A treia persoană fără riduri este cineva care este capabil de ia stresul mult mai uşor. Această persoană a învăţat să nu se gândească prea mult la probleme şi se poate ca liniile sale să apară şi să dispară din cauza capacităţii sale de a accepta şi de a se elibera de sentimente imediat ce acestea apar. După cum precizează Haner "singura emoţie rea este o emoţie blocată".

Se pare că cea mai bună injecţie cu Botox este cea pe care ne-o facem noi înşine intern prin capacitatea de a lăsa lucrurile să treacă.