Chuck Norris supravieţuieşte la două infarcte în mai puţin de o oră

Actorul, în vârstă de 77 de ani, a suferit două stopuri cardiace într-o călătorie cu familia. Primul, în timp ce se afla sub duş şi cel de-al doilea în spital.
Chuck Norris
Chuck Norris (captură web)

Actorul Chuck Norris, în vârstă de 77 ani, a supravieţuit celor două infarcte care au avut loc în 47 de minute. Accidentul a avut loc la 16 iulie a.c. în timp ce Norris şi soţia se întorceau din Las Vegas, unde starul de la Hollywood a participat la United Fighting Arts Federation (UFAF).

În drum spre casă, familia a făcut o oprire de o noapte în Nevada. În timpul duşului, actorul a suferit primul infarct şi a căzut la pământ. În drum spre spital, actorul chiar "a încetat să respire", a raportat Radar Online.

A fost reanimat şi, la scurt timp după aceea, a suferit un nou infarct. După o nouă reanimare, actorul a fost internat în spitalul Reno (Nevada). Norris a fost externat după câteva zile de permanenţă în spital.

Mai multe informaţii: Radar Online: Chuck Norris Nearly Dies After Suffering TWO Heart Attacks In Just Minutes!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură