Chuck Norris supravieţuieşte la două infarcte în mai puţin de o oră

Actorul, în vârstă de 77 de ani, a suferit două stopuri cardiace într-o călătorie cu familia. Primul, în timp ce se afla sub duş şi cel de-al doilea în spital.
Chuck Norris
Chuck Norris (captură web)

Actorul Chuck Norris, în vârstă de 77 ani, a supravieţuit celor două infarcte care au avut loc în 47 de minute. Accidentul a avut loc la 16 iulie a.c. în timp ce Norris şi soţia se întorceau din Las Vegas, unde starul de la Hollywood a participat la United Fighting Arts Federation (UFAF).

În drum spre casă, familia a făcut o oprire de o noapte în Nevada. În timpul duşului, actorul a suferit primul infarct şi a căzut la pământ. În drum spre spital, actorul chiar "a încetat să respire", a raportat Radar Online.

A fost reanimat şi, la scurt timp după aceea, a suferit un nou infarct. După o nouă reanimare, actorul a fost internat în spitalul Reno (Nevada). Norris a fost externat după câteva zile de permanenţă în spital.

Mai multe informaţii: Radar Online: Chuck Norris Nearly Dies After Suffering TWO Heart Attacks In Just Minutes!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style