Chirurgia cardiovasculară, ultimele inovaţii. A 10-a ediţie a simpozionului găzduit de SRCCV

Congresul Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV 2018) va avea loc în perioada 01-04 noiembrie 2018, la Hotel Sport din Poiana Braşov, unde sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi.
Operaţie chirurgicală
Operaţie chirurgicală (Getty Images)

Timp de 4 zile, peste 100 de prezentări vor fi susţinute în paralel în 3 săli de 57 de specialişti români şi din străinătate, în cadrul unui program ştiinţific care promovează abordarea multidisciplinară a afecţiunilor cardiovasculare. Toate specialităţile implicate în tratamentul bolnavului de la chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, cardiologie, flebologie, cardiologie intervenţională, anestezie şi terapie intensivă, până la boli infecţioase se vor întâlni în cadrul dezbaterilor academice interactive la SRCCV 2018.

Congresul, creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 22 de credite EMC (Educaţie Medicală Continuă) pentru medici şi 15 credite EMC pentru asistenţi, este o oportunitate excelentă de educaţie medicală prin sesiunile plenare şi workshop-urile care se axează pe ultimele noutăţi ale chirurgiei minim invazive ca implantul valvelor trans-cateter (TAVI) sau repararea endoscopică a anevrismului de aortă (TEVAR).

SRCCV 2018 găzduieşte cea de-a 10-a ediţie a Simpozionului Asistenţilor de Chirurgie Cardiovasculară, ATI şi Circulaţie Extracorporeală, susţinând coloborarea profesională cu toate cadrele medicale şi recunoaşte că succesul unei intervenţii chirurgicale se datorează implicării şi profesionalismului tuturor membrilor din echipa medicală.

Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară încurajează noile generaţii de medici aflaţi la începutul carierei şi premiază, la fel ca în anii precedenţi, cele mai bune lucrări de tip e-Poster, care au ca primi autori medici cu vârstă de până în 35 de ani.

Congresul este însoţit de o expoziţie medicală specializată la care participă 18 companii medicale care expun cele mai noi echipamente şi tehnologii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-ul oficial al evenimentului, www.srccvcongres.ro şi contul de Facebook, www.facebook.com/SRCCVCongres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură