China arestează un pastor creştin. Motivul? Cânta "Isus mă iubeşte"

Un pastor din Taiwan a fost recent arestat după ce a condus un grup de creştini să interpreteze cântecul popular "Isus mă iubeşte", potrivit unei organizaţii care expune abuzurile cu privire la drepturile omului în China.
(photos.com)

Pastorul Xu Rongzhang a fost arestat sâmbătă, potrivit organizaţiei China Aid.

Cererea organizaţiei Faithwire, care doreşte să mai facă comentarii sau actualizări pe această temă, a rămas până acum fără răspuns.

După cum a anunţat The Christian Post, guvernul comunist chinez a început să persecute credinţa creştină, cinci creştini fiind recent condamnaţi pentru cumpărarea şi vânzarea "cărţilor creştine devoţionale interzise", printre alte infracţiuni conexe. Şi misionarii au fost vizaţi de guvern. Şi, potrivit Faithwire, în ianuarie, o femeie chineză a fost aruncată în închisoare pentru găzduirea unui studiu biblic în casa ei.

China este clasată pe locul 39 în topul celor mai rele locuri de trai din lume pentru un creştin, potrivit clasamentului World Watch List al organizaţiei Open Doors USA's.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe