Chichirău: "PSD şi-a respins ororile de proiecte de amnistie şi graţiere a infractorilor!"

Serban Nicolae
Serban Nicolae (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Faptul că astăzi, în Parlament, au fost respinse şapte iniţiative de modificare a Codurilor Penale în favoarea infractorilor nu înseamnă că PSD s-a schimbat, susţine, într-o postare pe Facebook, deputata USR Cosette Chichirău. Potrivit acesteia, ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaţilor arată doar că PSD-ul se teme de electorat.

În aceste condiţii, deputata cere introducerea pe ordinea de zi a Camerei a proiectului Fără Penali în Funcţii Publice, proiect promovat de formaţiunea sa.

Redăm postarea deputatei:

"Lupta cetăţenilor şi a USR împotriva abuzurilor PSD împotriva justiţiei ajunge astăzi într-un punct istoric. PSD şi-a respins ororile de proiecte de amnistie şi graţiere a infractorilor, pe care le-a depus prin Şerban Nicolae, Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi alte personaje nefaste. Şapte proiecte de lege de modificare a Codurilor Penal şi de Procedură penală au fost trântite, azi, în Camera Deputaţilor, chiar de iniţiatorii lor, într-o şedinţă condusă de Florin Iordache, autorul OUG 13.

Asta nu înseamnă că PSD s-a schimbat! Le e frică de proprii alegători care nici ei nu-şi mai doresc o ţară condusă de penali şi un Parlament care dă legi de favorizare a infractorilor. Iar aceasta este o lecţie din care toţi trebuie să învăţăm: presiunea publică şi votul de sancţiune funcţionează! În România totul se obţine cu luptă şi trebuie să dăm toate bătăliile dacă vrem o ţară în care legea e egală pentru toţi şi îi apară pe cei care câştigă din muncă cinstită.

PSD şi PNL trebuie însă să facă mai mult dacă vor să demonstreze cetăţenilor că au înţeles mesajul lor, să voteze #fărăpenali în funcţii publice care se află în Parlament din septembrie 2018 împreună cu milionul de semnături de susţinere.

Să introducem pe ordinea de zi #fărăpenali şi să o votăm!", scrie, pe Facebook, Chichirău.

Reamintim că parlamentarii PSD au respins miercuri în Camera Deputaţilor şapte legi vizând modificări ale Codurilor penale şi chiar graţieri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne