Chelsea Londra câştigătoarea ediţiei 2017-2018 a Cupei Angliei la fotbal

Gruparea londoneză s-a impus la limită pe stadionul Wembley în faţa rivalilor de la Manchester United, singurul gol al partidei purtând semnătura belgianului Edern Hazard.
Chelsea Londra câştigătoarea ediţiei 2017-2018 a Cupei Angliei la  fotbal.
Chelsea Londra câştigătoarea ediţiei 2017-2018 a Cupei Angliei la fotbal.

Echipa de fotbal din capitala Regatului Unit, Chelsea Londra şi-a adjudecat trofeul Cupei Angliei după victoria la limită înregistrată, sâmbătă, în faţa formaţiei Manchester United, scor final 1-0 (1-0).

Eroul serii de pe Wembley Arena a fost atacantul belgian Edern Hazard care l-a executat pe goalkeeper-ul 'Diavolilor Roşii' - David de Gea prin lovitură de la 11 metri, acordat după o intrare nepermisă a lui Phil Jones asupra acestuia.

În urma acestei extraordinare performanţe, jucătorii pregătiţi de José Mourinho au adăugat în vitrina de trofee a clubului londonez a opta Cupă din istoria sa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport