Cetăţean "urmărit de extratereştri", scos cu forţa de la evenimentul la care participă Băsescu

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Lansarea candidaţilor Mişcării Populare din judeţul Argeş a fostul una cu peripeţii. Mai exact, un participant la eveniment a fost scos cu forţa din clădire, după ce a insistat să vorbească cu fostul preşedinte Băsescu. Potrivit liderului PMP, cetăţeanul susţine că îl urmăresc extratereştrii.

Potrivit Agerpres, bărbatul care a fost scos de la eveniment l-a abordat pe fostul preşedinte încă de la sosire, apoi l-a urmat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. În momentul în care a început să vocifereze a fost scos cu forţa din clădire de un membru al formaţiunii politice.

La finalul festivităţii de lansare a candidaţilor, Traian Băsescu le-a declarat celor prezenţi că a aflat cine este bărbatul şi care erau nemulţumirile lui. „Numele lui este Bogdan Sucitu şi avea o mare problemă, îl urmăreau extratereştrii. De zece ani îl urmăresc. Onaca (secretarul general al PMP - n.r.) i-a promis că o să vorbesc cu extratereştrii şi s-a liniştit", a detaliat Băsescu.

Cetăţeanul a încercat să discute cu Traian Băsescu şi la ieşire, însă fostul preşedinte i-a replicat: „De ce să vorbesc, măi omule? De extratereştri nu mai vorbesc acuma".