Celta Vigo are antrenor nou după demiterea lui Antonio Mohamed (video)

Conducerea grupării din Primera Division a decis să renunţe la serviciile argentinianului Antonio Mohamed în urma eşecului înregistrat de elevii săi, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Real Madrid (4-2).
Antrenorul argentinian Antonio Mohamed.
Antrenorul argentinian Antonio Mohamed. (Getty Images)

Real Club Celta de Vigo are un nou conducător principal de joc în persoana portughezului Miguel Cardoso (46 de ani), acesta din urmă înlocuindu-l la cârma grupării din La Liga pe argentinianul Antonio Mohamed, potrivit AFP.

Această schimbare vine pe fondul rezultatelor nemulţumitoare înregistrate în ultima perioadă în prima divizie a campionatului spaniol de fotbal , Celta, înregistrând sub bagheta sud-americanului nu mai puţin de trei victorii, cinci remize şi patru înfrângeri.

Ultimul eşec de pe teren propriu în faţa formaţiei Real Madrid (4-2), a purtat ghinion lui Mohamed, care preluase frâiele 'Celţilor' în luna mai, pentru o perioadă contractuală valabilă doi ani de zile.

Noul tehnician, prezentat oficial marţi în cadrul unei conferinţe de presă, are în plan să construiească o echipă competitivă. Acesta din urmă a părăsit la rândul său, tot din lipsă de rezultate, la începutul lunii octombrie, formaţia FC Nantes, francezii ocupând după opt etape locul 19, retrogradabil, cu şase puncte - bilanţ de 20 de victorii, 7 remize şi 15 înfrângeri.

În prezent, Celta Vigo ocupă locul 14 în clasament, cu 14 puncte, la patru puncte de primul loc retrogradabil, 18, ocupat de Leganes.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport