Celebrul mesaj anti-PSD a apărut ca fiind o pădure pe harta Waze, în zona Iaşului

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Protestul anti-PSD a urcat la un al nivel: utilizatorii cunoscutei aplicaţii Waze au putut să vadă celebrul mesaj "M__E PSD" direct pe harta de navigare rutieră, sub forma unei păduri la intrarea în municipiul Iaşi, relatează Hotnews.ro.

Publicaţia citată a aflat modul în care "râul, ramul" au ajuns să "duşmănească" partidul care guvernează România, "fără-a prinde chiar de veste".

foto
foto (hotnews.ro)

Hărţile GPS din Waze pot fi editate de utilizatori, iar apoi aprobate/moderate de un editor cu un rang mai înalt.

Totuşi, dacă un utilizator a mai editat locuri pe hartă, acesta va putea adăuga elemente noi fără aprobare, a explicat Paul Dorneanu, unul dintre cei 4 editori cu cel mai înalt rang pe Waze din România, pentru hotnews.ro. Potrivit lui, pădurea sub forma mesajului anti-PDS a fost deja ştearsă din sistem.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne