Cei şase răniţi în accidentul din Bulgaria sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Bucureşti

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD (Epoch Times România)
Cele şase persoane rănite în accidentul care s-a produs în Bulgaria duminică dimineaţă au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aceştia având multiple traumatisme şi fracturi, care, cel puţin deocamdată, nu le pun viaţa în pericol, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

Un autocar cu 25 de turişti români care venea din staţiunea Kuşadasi din Turcia a fost implicat duminică dimineaţa într-un accident grav în Bulgaria. O turistă a murit, iar alte şase persoane au fost grav rănite ca urmare a răsturnării autocarului într-o zonă muntoasă, între localităţile Gurkovo şi Veliko Tărnovo.

Reprezentanţii firmei CAMIRA EUROTRANS, membră a grupului CAMIRA şi organizatorul transportului turiştilor, au transmis că 18 pasageri ai autocarului, care nu au nevoie de îngrijiri medicale în spitale din Bulgaria sau din Bucureşti, vor fi aduşi acasă cu un autocar pus la dispoziţie de firma de turism în acest scop.

Accidentul s-a produs în Bulgaria în jurul orei 5 dimineaţa, într-o zonă muntoasă din Bulgaria, mai precis la Pasul Republika, când autocarul a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o râpă.

Şoferul autocarului, un român în vârstă de 44 de ani, nu consumase băuturi alcoolice, iar testele pentru eventuala depistare a altor substanţe interzise sunt în curs, au anunţat autorităţile bulgare, citate de agenţia Focus.