Cei mai tineri miliardari din lume

Evan Spiegel
Evan Spiegel (Facebook)

Din numărul total de 1645 de membri de pe lista Forbes a miliardarilor din întrega lume, 46 dintre ei au mai puţin de 40 de ani. Cei mai tineri zece miliardari ai planetei au o avere însumată de aproape 60 de miliarde de dolari, iar ocupantul primului loc în acest clasament are numai 24 de ani, potrivit Forbes.

Un top 5 al celor mai tineri miliardari ar arăta astfel:

Cei mai tineri miliardari din lume. Evan Spiegel

Evan Spiegel din Statele Unite, la numai 24 de ani are o avere de 2,1 miliarde de dolari. Spiegel este CEO şi cofondator al companiei Snapchat.

Cei mai tineri miliardari din lume. Bobby Murphy

Bobby Murphy este cofondatorul Snapchat alături de Evan Spiegel. Are 24 de ani şi o avere estimată la 1,8 miliarde de dolari.

Cei mai tineri miliardari din lume. Julio Mario Santo Domingo III

Julio Mario Santo Domingo III (Statele Unite) la 29 de ani are o avere de 2,2 miliarde de dolari. Julio Mario Santo Domingo III este unul dintre cei patru moştenitori ai columbianului Julio Mario Santo Domingo, cel care a deţinut Bavaria Brewery.

Cei mai tineri miliardari din lume. Mark Zukerberg

Mark Zukerberg este tânărul care a schimbat radical industria internetului când a gândit şi lansat reţeaua de socializare Facebook, companie a cărei valoare este estimată la peste 100 miliarde dolari.

La 31 de ani are o avere de 41,2 miliarde de dolari, fiind cel mai bogat dintre cei mai tineri miliardari şi pe locul 8 din lume.

Cei mai tineri miliardari din lume. Dustin Moskovitz

Dustin Moskovitz (Statele Unite), în vârstă de 31 de ani, este, alături de Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, dar a părăsit compania în 2008, pentru a demara proiectul Asana, o companie de software. Averea sa este estimate la 9,4 miliarde de dolari.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie