"Ce mostră de slugărnicie, de ev mediu comunist" - Alexandru dezvăluie o "tradiţie" ireală din Ministerul Muncii

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times România)

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a făcut o dezvăluire inedită, sâmbătă, pe pagina sa de socializare, despre o anume "tradiţie" din cadrul instituţiei pe care o conduce.

"'Tradiţia' conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său şi până parcurgea, în 30 de secunde, distanţa până la lift, secretariatul suna şi transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) şi să deschidă larg uşa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se opreşte la 2019. Urc şi cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton", a scris Violeta Alexandru, adăugând hashtag-urile #bunsimt, #normalitate şi #reviziepentrufolosirefaraliftiera.

O primă reacţie pe această temă a venit, pe Facebook, din partea jurnalistului Mircea Marian, de la Newsweek România:

"Am citit, pe pagina de FB a Violetei Alexandru, cea mai tare chestie, pe săptămâna asta: în regimul social-democrat (dar probabil nu numai...), când doamna sau domnul ministru părăseau cabinetul, secretara chema liftiera, ca să nu aştepte demnitarul la lift (sunt două etaje - Violeta a scris că ea foloseşte scările).

Ce mostră de slugărnicie, de ev mediu comunist: secretara cheamă liftiera :)) Anul 2019. Ai un angajat al statului care ia salariu ca să apese pe un buton.

Povestea asta cred că spune enorm despre ce e în instituţiile statului român."