Ce dacă este arestat preventiv?! Primarul din Baia Mare, susţinut de UNPR pentru un nou mandat

În ciuda faptului că a fost arestat preventiv pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DNA, Cătălin Cherecheş aspiră la un nou mandat de primar.
(Captură Foto)

UNPR Maramureş susţine candidatura lui Cătălin Cherecheş pentru un nou mandat la Primăria Baia Mare, reiese dintr-un comunicat remis vineri de partidul condus de Valeriu Steriu.

"Suntem convinşi că va depăşi problemele legale pe care le întâmpină şi avem încredere în Justiţie că va face dreptate în acest caz. Pentru noi, Cătălin Cherecheş reprezintă speranţa pentru construcţie, unitate şi viitor, în strânsă legătură cu Baia Mare.

Băimărenii trebuie să aleagă între trecut şi viitor, trecutul care este reprezentat de politicieni veroşi şi versaţi care împing marionete în faţă în speranţa unui câştig imediat sau viitorul, reprezentat de Cătălin Cherecheş, cel care a spus un 'NU' hotărât compromisului.

Pentru că s-a încăpăţânat să creadă în bunătatea oamenilor din jurul lui, a căzut victimă unui denunţător prea puţin credibil", se arată în comunicatul UNPR Maramureş.

Reamintim că Tribunalul Cluj a dispus, miercuri seară, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cătălin Cherecheş, după ce acesta fusese reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

Pentru a afla mai multe detalii despre dosarul lui Cătălin Cherecheş intraţi aici.