Ce aduce Moş Crăciun? Cătuşe pentru traficanţi de droguri prinşi în Piteşti

(wikipedia.org)

Mai mult poliţişti, unii dintre ei costumaţi în Moş Crăciun, sub coordonarea procurorilor DIICOT Dâmboviţa, au prins sâmbătă noaptea, în flagrant, pe o stradă din Piteşti, trei persoane care transportau cu o maşină 1,5 kg de canabis, relatează Mediafax. Cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au blocat în trafic, pe strada Craiovei din Piteşti, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, despre care se ştia că transportă droguri ce urmau să fie distribuite în municipiu. Deşi unii dintre poliţişti erau costumaţi în Moş Crăciun, la vederea mascaţilor, cele trei persoane din maşină, doi bărbaţi şi o femeie, s-au speriat şi au blocat uşile autoturismului.

Forţele de ordine au fost nevoite să spargă un geam pentru a-i scoate pe cei trei din autovehiculul în care, în urma percheziţiilor, au descoperit 1,5 kg de canabis ascunse în pungi.

Cele trei persoane au fost încătuşate şi duse la sediul DIICOT şi îşi vor petrece Crăciunul în arestul IPJ Dâmboviţa, fiind reţinute pentru 24 de ore. Pe maşina cu care erau transportate drogurile a fost pus sechestru.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne