Cazul Laszlo Borbely. Narcisa Iorga demontează "declaraţia istorică" făcută de Kelemen Hunor

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor (Epoch Times România)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat în cadrul unui interviu acordat joi jurnaliştilor de la RFI că până când nu există o hotărâre definitivă în cazul deputatului UDMR, Laszlo Borbely, nu are niciun motiv să nu creadă în nevinovăţia sa. În replică, Narcisa Iorga arată că declaraţia acestuia este lipsită de substanţă pentru că fostul ministru nu va ajunge niciodată să răspundă în faţa instanţei tocmai pentru că deputaţii au respins ridicarea imunităţii acestuia.

"Eu cred în nevinovăţia fiecărui om, până când există o hotărâre definitivă. Până când nu există o hotărâre definitivă, nu am nici un motiv să nu cred în nevinovăţie. Prezumţia de nevinovăţie este principiul de unde plecăm, nu prezumţia de vinovăţie", a precizat Kelemen Hunor, întrebat fiind dacă îl susţine pe colegul său Laszlo Borbely.

Fostul membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, Narcisa Iorga, a catalogat declaraţia lui Kelemen Hunor drept una "istorică", demonstrând faptul că aceasta este practic lipsită de substanţă.

Vă prezentăm reacţia Narcisei Iorga, postată pe contul său de Facebook:

"I-auziţi ce declaraţie istorică a făcut preşedintele UDMR Kelemen Hunor, azi, la RFI, despre colegul Laszlo Borbely: "Eu cred în nevinovăţia acestui om până când va exista o hotărâre judecătorească definitivă".

1. Cum Laszlo Borbely nu poate fi urmărit penal datorită protecţiei deputaţilor, el nu va ajunge niciodată în faţa instanţei.

2. Cum Laszlo Borbely nu va ajunge niciodată în faţa instanţei, nu va exista niciodată o hotărâre judecătorească definitivă.

3. Cum nu va exista niciodată o hotărâre judecătorească definitivă, Laszlo Borbely va fi întotdeauna nevinovat.

"Case closed", ca să-l citez pe celebrul Şoric (Aurelian Şoric, fost şef al IPJ Neamţ - n.r.).

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne