Cataramă insistă. Sponsorizează o campanie periculoasă pe Facebook legată de coronavirus

.
. (Facebook - Viorel Catarama)

După ce anunţase că vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19 „din patriotism”, ca să demonstreze că „nu va păţi nimic” şi că restricţiile impuse de autorităţi sunt menite doar să falimenteze economia şi să îngrădească libertatea cetăţenilor, Viorel Cataramă - care între timp s-a ales şi cu dosar penal - a demarat o campanie plătită pe Facebook care a devenit virală.

Politicianul, lider al partidului Dreapta Liberală, a publicat pe platforma de socializare o fotografie în care îmbrăţişa o femeie dintr-o localitate unde e focar de COVID-19 însoţită de următorul mesaj:

„Zădărnicirea combaterii bolilor, noua ghilotină pentru oamenii liberi! Puşcărie pentru o îmbrăţişare! Ce mai urmează?”.

Reamintim că Viorel Cataramă a declarat recent că doreşte să se infecteze voluntar cu COVID-19 dintr-un sentiment patriotic, pentru a demonstra că:

"1. Injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti; experimentul funcţionează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertăţile atât de greu câştigate!

2. Metoda imunizării de grup, pe care am susţinut-o încă de la început, are aceleaşi rezultate (vezi Suedia, Olanda...), dar nu a falimentat ţara şi nici nu anulează drepturile şi libertăţile fundamentale (vezi şi declaraţiile Directorului Executiv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea stării de urgenţă, Coronavirus va continua să existe, însă vaccin nu; vom fi în aceeaşi situaţie ca la început, cu toţii ne vom infecta, se va demonstra că sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legătură cu 'grija' pentru populaţie!

4. Falimentarea României şi anularea drepturilor şi libertăţilor oamenilor fără o cauză obiectivă, trebuie sancţionată, într-un fel sau altul”.

El s-a ales cu dosar penal după ce s-a deplasat în localitatea Bărbuleşti, din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus, şi s-a îmbrăţişat cu mai mulţi cetăţeni, dintre care unul tocmai ieşit din spital unde fusese tratat pentru Covid-19. Mai multe detalii aici.