Cătălin Rădulescu: "Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toţi românii din ţara asta!"

Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Reclamat la CNCD după ce a afirmat că homosexualitatea este o "aberaţie sexuală" şi o boală ce trebuie tratată, deputatul PSD Cătălin Rădulescu spune că îşi menţine poziţia şi că declaraţiile sale sunt politice şi deci apărate de imunitate, relatează Mediafax.

„Să le fie de bine. Să facă ce vor ei şi toţi românii să audă că vor să susţină homosexualii din România. Este extraordinar, mie îmi face o reclamă de nu mai pot. Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toţi românii din ţara asta, 87% credincioşi, cu familii. Eu vreau ca în ţara asta familia să fie din bărbat şi femeie. Restul nu mă priveşte. Nu pot să-mi ia niciodată credinţa mea, concepţia mea, Pro Democraţia sau o minoritate de homosexuali. E treaba lor cum vor să trăiască, dar niciodată nu vor putea să îmi impună mie, în viaţa vieţilor lor, să fac eu cum vrea o minoritate, am trăit în familia mea românească, tradiţională, cu bunic preot”, a declarat Rădulescu.

Deputatul a mai ţinut să adauge că homosexualitatea este „o deviaţie sexuală” şi ca medic apreciază că reprezintă o „chestiune maladivă”. De asemenea, Rădulescu a mai punctat că declaraţiile sale sunt politice şi astfel sunt apărate de imunitate.

„E dreptul lor să se plângă unde vor. Asta e concepţia mea de medic. Eu aşa cred, că nu este ceva normal, asta e concepţia mea şi e declaraţie politică, toate declaraţiile politice sunt supuse imunităţii. Este o declaraţie politică, este crezul meu. Eu cred că această chestiune este o deviaţie sexuală şi trebuie tratată ca atare. Nu am spus că nu le accept drepturile, că îi tratăm ca animale, nu. Sunt oameni, au deviaţie sexuală, eu ca medic o consider că este o chestiune maladivă, aşa consider eu, este treaba mea. Că nu le convine, că se plâng ei, e problema lor, nu am nimic cu ei. Dar nu vreau să mă condiţioneze pe mine, ca majoritate şi ca om normal la cap că trebuie să fie oamenii ca ei, nu. Nu poate să facă dictatura minorităţii, să ne impună reguli”, a precizat deputatul.

Reamintim că Asociaţia Pro Democraţia a sesizat, miercuri, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, cu privire la declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu, declaraţii care, consideră reclamantul, ar fi discriminat comunitatea LGBT. Mai exact, reclamaţia vizează faptul că Rădulescu a declarat, după eşecul referendumului pentru familie, că nu a acceptat niciodată căsătoria dintre doi bărbaţi şi două femei şi consideră că orientarea lor este o "aberaţie sexuală". Deputatul a mai susţinut că homosexualii se nasc aşa, exact cum un om se naşte cu o maladie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne