Cătălin Ivan promite că-i va învinge pe Victor Ponta şi Liviu Dragnea

Cătălin Ivan
Cătălin Ivan (Epoch Times România)

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan promite că va prelua frâiele partidului din mâinile lui Victor Ponta şi ale lui Liviu Dragnea. Demis de la conducerea PSD Sector 1, în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, Ivan s-a declarat convins că va fi noul şef al social-democraţilor şi a explicat că în partid a fost impusă omerta în ceea ce-l priveşte pe Sebastian Ghiţă.

”Cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea mă voi întâlni la Congres şi le garantez că îi voi învinge. Spre deosebire de cei doi eu ştiu ce se întâmplă în partid, ştiu nemulţumirile, supărările acumulate în timp. Sunt convins că la congres îl voi bate pe Victor Ponta, mai uşor decât l-a bătut el pe Mircea Geoană”, a declarat sâmbătă Ivan, la B1 TV.

Ivan a mai precizat că printre reproşurile care i s-au adus în partid a fost că i-a criticat pe Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea:

”Pe Sebastian Ghiţă l-am criticat pentru că a jignit partidul care i-a oferit atât de multe şi apoi a plecat. Pe Liviu Dragnea l-am criticat pentru că l-a apărat pe Sebastian Ghiţă. Am criticat şi măsurile propuse de Liviu Dragnea, anume limitarea la două mandate pentru aleşi şi separarea funcţiilor administrative de cele politice, două măsuri menite să slăbească partidul în teritoriu care, vă spun că nu vor fi aplicate niciodată fiindcă sunt fie neconstituţionale fie lipsite de orice logica politică. Bineînţeles că Liviu Dragnea e supărat pe mine dar nici nu am o preocupare să nu îl supăr pe Liviu Dragnea."

Europarlamentarul a mai adăugat că în Partidul Social Democrat nu se poate vorbi despre Ghiţă fără să fii sancţionat:

Iar despre Sebastian Ghiţă, acesta este ca o umbră, ca o fantomă în toate organizaţiile din ţară. E peste tot numai că nu poţi să pui mâna pe el, e ca o ameninţare. În PSD nu ai voie să vorbeşti despre Sebastian Ghiţă, dacă vorbeşti rişti să fii sancţionat.

"Sebastian Ghiţă este ca o umbră, ca o fantomă în toate organizaţiile din ţară. E peste tot numai că nu poţi să pui mâna pe el, e ca o ameninţare. În PSD nu ai voie să vorbeşti despre Sebastian Ghiţă, dacă vorbeşti rişti să fii sancţionat. Eu unul nu am nicio frică, pe mine Sebastian Ghiţă nu mă poate ameninţa, nu mă are cu niciun dosar, nu am făcut afaceri cu statul.”, a spus Cătălin Ivan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.